Yhteystiedot

 

Maria Ojajärvi
Suomen Ekomatkaajat
info (at) ekomatkaajat.fi

Instagram: @ekomatkaajat
Twitter: @ekomatkaaja

Facebook
Facebook-ryhmä
ekomatkaajat.blogspot.fi
Youtube

Yritys

Sarvikuonojen ennustetaan kuolevan sukupuuttoon jo vuonna 2024 salametsästyksen takia. Yksi norsu tapetaan joka 15. minuutti. Viimeisten 30 vuoden aikana 50 % koralleista on hävinnyt. Suuri osa merikilpikonnista kärsii muun muassa mereen päätyneen mikromuovin takia. Näin käy, jos asiat jatkuvat entisellään. Itse päätin toimia ja auttaa.

Suomen Ekomatkaajat Oy, Ecotravellers Finland Ltd, on keskittynyt uhanalaisten eläinten, kuten merikilpikonnien suojeluun. Ekomatkaajien kautta vapaaehtoinen voi lähteä suojelemaan uhanalaisia eläimiä ja luontoa tarkoin valittuihin kohteisiin ulkomaille.

Historia

Ekomatkaajat aloitti toimintansa vuonna 2008. Tavoitteena oli alusta alkaen tukea hyväksi havaittuja projekteja ja erityisesti merikilpikonnien suojelua. Tänä päivänä kauttamme pääsee projekteihin, joista mm. Thaimaassa ensimmäiset Ekomatkaajat kävivät jo vuonna 2009.

Pitkän yhteistyön ansiosta on mahdollista seurata, mitä vapaaehtoiset saavat aikaiseksi. Ilman vapaaehtoisten apua moni työ jäisi tekemättä. Vapaaehtoisten tärkeys korostuu, kun puhutaan mm. jeeppiajeluista, joita ei Afrikassa pystytä rahan puutteen takia tekemään ilman vapaaehtoisia. Sama koskee myös rantojen monitorointia, joka on melko raskasta ja rutiininomaista työtä. Vapaaehtoisille tehty työ on jo itsessään elämys. Työn mielekkyyttä lisää tieto siitä, että vapaaehtoistyö antaa projektien vakituisille työntekijöille mahdollisuuden keskittyä spesifiä osaamista vaativiin töihin.

Olemme sitoutuneet jatkamaan pitkäkestoista yhteistyötä. Ekomatkaajien yhteistyö projektien kanssa alkoi seuraavina vuosina:

Thaimaa 2008
Italia 2011
Tansania 2012
Etelä-Afrikka 2017
Teneriffa 2017

Palaute

Matkakertomusten ja palautteiden perusteella Ekomatkaajat on saanut 99 % hyvää palautetta projekteihin osallistuneilta. Palautteiden perusteella monet kertovat aikovansa osallistua vapaaehtoistyöhön uudestaan. Joidenkin kohdalla elämä on muuttunut niin hurjasti, että ovat vaihtaneet uraa tai muuttaneet siihen maahan, johon ovat tutustuneet vapaaehtoistyössä.

Alla on muutama kommentti matkalla käyneiltä.

  • Tämä oli ensimmäinen vapaaehtoistyömatkani, mutta ei todellakaan viimeinen. Paluuta normaaleihin seura/hotellimatkoihin ei enää ole.
  • Matka oli aivan mahtava ja menen ensi vuonna uudestaan!
  • Olin ensimmäistä kertaa vapaaehtoisprojektissa ulkomailla ja kokemus oli erittäin positiivinen!
  • Vietin 10 viikkoa Tansaniassa vuorotteluvapaastani. Loistava keino yhdistää lomailu ja vapaaehtoistyö.

Yhteydenottolomake

Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Suomen Ekomatkaajien tuottamaa www.ekomatkaajat.fi sivustoa.

Käyttöehdot tulevat voimaan 1.2.2017 ja ovat voimassa toistaiseksi. Suomen Ekomatkaajat varaa oikeuden päivittää käyttöehtoja ja muuttaa niiden sisältöä. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt samalla kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot. www.ekomatkaajat.fi on suunnattu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja verkkopalveluiden käytöstä aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

YLEISTÄ

Vaikka teemmekin kaikkemme, jotta tiedot tällä sivustolla ovat oikein, emme ota vastuuta tiedon oikeellisuudesta. Suomen Ekomatkaajat ei ole vastuussa mistään haitasta tai menetyksestä, mikä saattaa johtua tämän sivuston käytöstä. Tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseksi ja pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sivustolla olevaa aineistoa, tulosteita tai tallenteita ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin Internet-sivuihin. Aineiston muu käyttäminen edellyttää Suomen Ekomatkaajien etukäteen antamaa suostumusta.

Henkilöt osallistuvat projekteihin omasta vapaasta tahdosta, eikä Suomen Ekomatkaajat ole vastuussa mistään haitasta tai menetyksestä, mikä saattaa johtua projektiin osallistumisesta.

Suomen Ekomatkaajat ei ole vastuussa riskeistä, jotka liittyvät matkustamiseen ja asumiseen missään maassa. Osallistujien tulee ottaa huomioon matkustamiseen liittyvät riskit, sen hetkisen turvallisuus tilanteen kohdemaassa sekä huolehtia omista vakuutuksistaan. Suosittelemme tutustumaan Ulkoministeriön matkustustiedotteisiin formin.fi sivustolla sekä rokotussuosituksiin rokote.fi sivustolla.

Suomen Ekomatkaajat ei ole matkatoimisto eikä valmismatkojen välittäjä. Emme myy matkalippuja tai kuljetuksia.

HINNAT JA MAKSUT

Projektien yhteydessä mainitut hinnat eivät sisällä matkoja projektiin tai projektista (lentoja ja kuljetuksia) eivätkä majoitusta ennen tai jälkeen projektin.

Projektien hinnat ovat tällä sivustolla euroina. Hinnat ovat noin hintoja. Hinnat voivat muuttua USA dollarin kurssin muuttuessa tai järjestävän organisaation niitä muuttaessa.

Organisaatioilla on erilaisia maksujen palautus periaatteita. Ole hyvä ja lue projektin ja järjestävän organisaation maksujen palautusperiaatteet ennen kuin maksat varausmaksusi, hakuprosessimaksusi tai osallistumismaksusi. Useimmiten varausmaksuja tai hakuprosessimaksuja ei palauteta.

Suomen Ekomatkaajat ei ota vastuuta mahdollisista projektien peruutuksista. Maksujen palautusperiaatteet noudattavat jokaisen organisaation omia säännöksiä ja periaatteita.

VALOKUVAT

Kaikki valokuvat, jotka on julkaistu www.ekomatkaajat.fi sivuilla, ovat ottajiensa omaisuutta, jos muuta ei ole mainittu. Valokuvia ei saa käyttää muussa yhteydessä ilman kirjallista lupaa omistajalta. Halutessasi tietoja jostain tietystä valokuvasta ota yhtettä Suomen Ekomatkaajiin.

LINKIT

Suomen Ekomatkaajat ei ole vastuussa verkkopalvelusta linkitettyjen sivustojen ja kauppojen tietoturvasta, sisällöstä tai niiden käytön yhteydessä aiheutuvasta vahingosta.

Kuva: Napsu.fi