Pariskunnat

Haaveiletteko yhdessä upeista uniikeista elämyksistä eläinten- ja luonnon suojelun parissa?

Olette ehkä jo matkustaneet jonkin verran ja haluatte jotain normaalista poikkeavaa, tai sitten matkustatte ensimmäistä kertaa ja haluatte matkaltanne merkityksellisyyttä vapaaehtoistyön merkeissä.

Ekomatkaajien kautta pääsette toteuttamaan yhteisen unelman vastuullisesta elämysmatkasta, mikä jättää positiivisen jäljen niin kohteeseen, kuin Teidän muistoihinne.

Yhdessä koettuna elämys on kaksin verroin upeampi.

Vapaaehtoistyökohteemme on tarkoin valittu ja teemme yhteistyötä vain vastuullisten toimijoiden kanssa.

Vapaaehtoistyön lomassa on myös vapaa-aikaa, jolloin ehditte yhdessä tutustumaan kohdemaan kulttuuriin, paikallisiin ihmisiin ja luontoon tai vain nauttia maisemista tekemättä mitään ihmeellistä.

Pariskunnille sopivat vapaaehtoistyökohteet

Ekomatkaajien vapaaehtoistyön kohteista Etelä-Afrikan Marakele ja Thaimaan Phuket ja Phra Thong soveltuvat erinomaisesti pariskunnille majoitusvaihtoehtojensa puolesta. Vapaaehtoistyöhön lähteville on tarjolla oma huone tai oma bungalow.

Etelä-Afrikka, Marakele

Marakelessa pääsette havainnoimaan villieläimiä kansallispuistoon. Jos Big5 on bucket listallanne, tämän matkan jälkeen voitte vetää sen yli.

Marakelessa on mahdollista majoittua lisämaksusta kahden hengen huoneeseen omalla kylpyhuoneella tai kahden hengen alkoviin kuuden hengen huoneessa.

Thaimaa, Phra Thong

Autenttisella, monelle vielä tuntemattomalla Phra Thongin saarella pääsette tekemään tärkeää vapaaehtoistyötä autioilla rannoilla merikilpikonnien ja luonnon moninaisuuden säilyttämisen hyväksi.

Tämä kohde tarjoaa upean irtioton kiireisestä arjesta rauhoittavan luonnon keskellä.

Phra Thong on pysynyt vapaaehtoisten suosikkikohteena jo vuodesta 2009 lähtien ja se on Thaimaan kätketty helmi.

Majoitus omassa bungalowissa kuuluu hintaan. Bungalow on yleensä rannan tuntumassa omassa rauhassa.

Hintaan sisältyy paikallisen kokin tekemät herkulliset ruoat (aamiainen, lounas ja illallinen).

Thaimaa, Phuket

Phuketissa sijaitseva norsujen suojelukeskus on ainut laatuaan. Siellä pääsette auttamaan vanhoja kaltoinkohdeltuja norsuja norsujen vanhainkotiin. Suojelukeskuksen norsuilla on sydäntä särkevät tarinat ja moni niistä onkin pelastettu suojelukeskukseen turistien viihdytystehtävistä, missä ne ovat kohdanneet rajua kaltoinkohtelua.

Tässä kohteessa vapaaehtoistyötä on mahdollista tehdä minimissään yhden päivän ajan, joten tämän voi erinomaisesti yhdistää myös perinteisempään lomailuun, kun haluette tehdä lisäksi jotain merkityksellistä.

Suosituin vaihtoehto on ollut kolmen päivän vapaaehtoistyö norsujen suojelukeskuksessa.

Phuketissa majoittuminen omaan huoneeseen kuuluu hintaan.

Hintaan sisältyy paikallisen kokin tekemät herkulliset ruoat, mikä pitää sisällään aamupalan, thai kasvisbuffet lounaan, thai kasvisbuffet päivällisen, välipalaa, limut ja vedet.

vapaaehtoistyö pariskunnille