Vapaaehtoistoiminnan messut 2.12.2017

Vapaaehtoistoiminnan messut 2.12.2017

IMG_8517.JPG

Vapaaehtoistoiminnan messut 2.12.2017

Vapaaehtoistoiminnan messuille osallistui lähes 70 vapaaehtoistyön tarjoajaa ja noin 1000 vapaaehtoistyöstä kiinnostunutta ihmistä. Ekomatkaajat osallistui tänä vuonna messuille omalla ständillä. 

Messuilla kävi kova vipinä koko päivän ajan. Ekomatkaajien ständillä olivat päivän ajan töissä Maria ja Tiina. Yksin ei olisi pärjännyt, koska kyselijöitä oli niin paljon. Monet jäivät juttelemaan pitkäksi aikaa ja messujen jälkeen tulikin kivasti kyselyitä matkoista!

Nuoret kyselivät paljon Teneriffasta, joka onkin kohteista kaikista edullisin (150 euroa/viikko ilman lentoja ja kuljetuksia). Kaltaistani vanhempaa väkeä (30+) houkutteli eniten Etelä-Afrikka. Kaikille löytyy oma kohde - vaihtoehtoja on monia. Ensi vuodeksi on suunnitteilla myös uusia kohteita. Pysy kuulolla!

IMG_8514.JPG

 

Kiitos kaikille messukävijöille! 

Täältä voit lukea lisää messuista ja Ekomatkaajista. 
http://www.kansalaisareena.fi/messut/
www.ekomatkaajat.fi