Ekomatkaajien ensimmäisessä infoillassa kuultiin Linosan saaresta

 

Ekomatkaajien ensimmäisessä infoillassa kuultiin Linosan saaresta

Ensimmäinen infoiltamme on nyt takana päin – ja monta on vielä edessä! Suuri kiitos kaikille kuulijoille jotka pääsivät paikan päälle. Yllätyimme erittäin positiivisesti, sillä teitä tuli paikalle kaksinkertainen määrä mihin olimme varautuneet. Mahtavaa miten vastuullinen matkailu ja uhanalaisten eläinten suojelu kiinnostaa!

Järjestimme ensimmäisen infoillan Ekomatkaajien tiloissa Helsingin keskustassa. Meillä ei ole raskasta energiasyöppöä kivijalkaliikettä, vaan toimimme ekologisesti uudessa BC Papulan coworking-tilassa, missä työskentelee yhtä aikaa monta erilaista yritystä.

IMG_0160.jpg

Illan aikana kuulimme monenlaista ohjelmaa: Ekomatkaajien ensimmäinen harjoittelija ja Reilun matkailun yhdistyksen uuden hallituksen sihteeri Eleonora Alariesto kertoi lyhyesti RMY:n toiminnasta, ja esitteli infoiltaan saapuneille lyhyesti vastuullisen matkailijan muistilistan. Ekomatkaajien Maria kertoi Linosan kohteesta kuvaesityksen voimin, ja viime syksynä Linosalla viikon viettänyt Elina jakoi kokemuksensa kuulijoille. Tunnelma oli hilpeä, sillä Elinan oli vaikea pidellä innostustaan kertoessaan saaren ainutlaatuisesta taiasta. Lopuksi katsoimme muutaman videon, yhden linkkaan vielä tekstin alle. Ekomatkaajien oma video tulee myöhemmin Youtubeen, tiedotamme asiasta sitten. Tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut ja rento, ja osallistujalla riitti kysyttävää ja keskusteltavaa. 

 
IMG_0166.jpg

Suuri kiitos vielä kaikille infoiltaan saapuneille! Jos et päässyt paikalle, ei hätää: meillä on jo seuraavat infoillat suunniteltuina. Näistä lisää ihan pian 😉

 

 Jos Linosa kuitenkin jäi kaikista eniten kiinnostamaan, niin voit lukea lisää kohteesta nettisivuiltamme. Löydät sivuilta myös saman esitteen, jota jaoimme niin Matkamessuilla kuin infoillassa.

 

 

 

Mukavaa viikonloppua kaikille – nähdään maaliskuun infoillassa!

Terveisin Ekomatkaajat,
Maria & Eleonora

Facebook
Instagram
Linosan saari