Ekomatkaajien toisessa infoillassa tutustuttiin Teneriffan projektiin

IMG_1092.jpg

Pääsiäistervehdys Ekomatkaajilta, toivottavasti aurinko on hellinyt!

Järjestimme toisen infoiltamme ennen lomalle jäämistä. Olimme todella innostuneita illasta, sillä ensimmäinen oli niin onnistunut. Tällä kertaa paikalle tuli vähemmän porukkaa kuin viimeksi - mutta sitäkin innostuneempia!

Infossa Ekomatkaajien Maria kertoi Teneriffan valaiden- ja delfiiniensuojeluprojektista. Paikalla oli myös puhumassa kohteessa aivan vastikään vieraillut Anita (yllä kuvassa). Oli todella kiinnostavaa kuulla hänen kokemuksistaan, mitä hän oli päässyt tekemään ja miten kokemus oli muuttanut häntä matkustajana. Anita kertoikin, että ajatus tavallisesta lomamatkasta tuntuu nyt vieraalta. "Miksi matkustaa, jos ei voisi tehdä samalla hyvää ympäristön puolesta?" - hän kiteytti. Hyvin sanottu.

Tiiviin porukan ansiosta kaikki innostuivat keskustelemaan vapaasti, kysymään rutkasti kysymyksiä ja jopa verkostoitumaan. Infoillassa eräs Haaga-Heliassa opinnäytetyötä suorittava tapasi kohteessa vierailleen Anitan, ja he vaihtoivatkin innokkaasti yhteystietojaan haastattelun merkeissä. Infoiltamme eivät siis ole puuduttavia luentotilaisuuksia, vaan mahdollisuuksia tavata muita vastuullisesta matkailusta kiinnostuneita. Kannustamme lämpimästi kaikkia omien kokemuksien ja fiilisten vaihtamiseen.

Iltaan osallistujat olivat niin innostuneita jo seuraavasta infosta, joka on jo muutaman päivän päästä, joten Maria innostui kertomaan Etelä-Afrikasta jo hieman etukäteen. Ken haluaa kuulla lisää, kannattaa ilmoittautua meidän sähköpostiimme: info@ekomatkaajat.fi

Lämpimästi tervetuloa seuraavaan iltaan 4.4 klo 17:30 alkaen! Aloitamme hieman aikaisemmin kuin muina kertoina, sillä Etelä-Afrikan infon lisäksi kuulemme Thaimaassa vierailleen Timon upeita matkakertomuksia.

Nähdään Keskuskadulla!

Iloisin terveisin,

Eleonora & Maria

Facebook
Instagram
Teneriffan projekti
Etelä-Afrikan Marakele
Thaimaa