Afrikka päivä ja kevätkuulumisia

 
Asukastalo Kulkuri

Asukastalo Kulkuri

Vapaa viikonloppu? - Ei suinkaan.

Aamu alkoi Vuosaaressa, asukastalo Kulkurissa, jossa järjestettiin ensimmäistä kertaa Afrikka-päivä. Ekomatkaajat oli menossa mukana. Tänään mainostimme Etelä-Afrikan ja Tansanian kohteita. Hämmästys oli suuri, kun yksi tapahtumassa mukana ollut tunnisti Tansanian esitteessämme olevan sikäläisen pojan! Aamupäivä kului hujauksessa tapahtumassa, jonka jälkeen piti lähteä seuraavaan neuvotteluun ja hoitaa illalla vielä pari puhelinpalaveria. Kevät on ollut todella työntäyteinen. Kesällä on toivottavasti hieman aikaa hengähtää.

 

Ekomatkaajat on mukana kevään aikana seuraavissa tapahtumissa:

6.5. klo 11 - 15 Espoo, Tiistilä
Tiistilä goes Tansania - tapahtuma

26. - 27.5. Helsinki, Maailma kylässä

 

Tule moikkaamaan ja kyselemään matkoista!

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa @ekomatkaajat

Kiitos!