NAPSUN BLOGI: Matkalla merikilpikonnien pariin Linosan saarelle Sisilian kautta

Kiipeämässä Silvestrin ylemmän kraaterin reunaa kahden kilometrin korkeudessa. KUVA: Päivi Laajalahti

Kiipeämässä Silvestrin ylemmän kraaterin reunaa kahden kilometrin korkeudessa.
KUVA: Päivi Laajalahti

Matkalla merikilpikonnien pariin Linosan saarelle Sisilian kautta

Linosan saarella Italiassa suojellaan uhanalaisia merikilpikonnia. Saarelle vuonna 1995 perustettu suojelukeskus ottaa vuosittain vastaan eläimistä ja ympäristöstä kiinnostuneita ekoturisteja kantamaan kortensa kekoon uhanalaisten kilpikonnien suojelemiseksi. Napsun uudessa matkablogissa toimittajamme käy katsomassa, mistä oikein on kyse!

Ciao Sisiliasta, Napsun uuden matkablogin lukijat!

Napsun toimittaja Päivi Laajalahti ja Ekomatkaajien Maria Ojajärvi täällä matkaavat kohti Linosan saarta. Pienellä tulivuorisaarella keskellä Välimerta osallistumme muutaman päivän ajan vapaaehtoistyöhön merikilpikonnien suojeluun keskittyneessä suojelukeskuksessa.

Lue tästä koko blogikirjoitus.