Radio SuomiPopissa 17.6.2018

 
 
Kilpikonnan poikanen kuoriutuu

Kilpikonnan poikanen kuoriutuu

 

Radio SuomiPopissa keskusteltiin Ekomatkaajista

Pitkä kevätkausi alkaa olla takanapäin. Ekomatkaajien osalta kevät on ollut täynnä menoa ja meininkiä ja nyt on aika pitää ansaittu kesäloma!


Viime viikonlopun kohokohta oli kun Radio Suomipopin Menopaluu-ohjelmassa keskusteltiin loma- ja matkasuunnitelmista. Ekomatkaajat ja kilpikonnien pelastamisreissut mainittiin muutamaan otteeseen! Toimittaja kertoi haluavansa lähteä joskus pelastamaan kilpikonnia ja seuraamaan, kun poikaset syntyvät.

Kiitos asiakkaillemme kevätkaudesta

 

Keväällä Ekomatkaajilla oli ensimmäinen työharjoittelija toimistossamme Helsingin Keskuskadulla. Eleonoran harjoittelun aikana osallistuimme Matkamessuille, järjestimme omia infoiltoja matkakohteistamme ja uudistimme nettisivujen sisällön ja esitteemme.

Kevätkauden päättyessä osallistuimme Maailma Kylässä-festivaaleille. Useampi viikonloppu ja ilta on tehty töitä Ekomatkaajien eteen. Nyt on aika pitää kesälomaa. Somepostauksia kirjoittelen toki ahkerasti, mutta aion nauttia kesästä perheeni kanssa.

Haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia asiakkaitamme kevätkaudesta! Asiakkaitamme on ollut kevään aikana Etelä-Afrikassa Marakelen kansallispuistossa ja Espanjassa Teneriffalla. Muistattehan vastata sähköpostilla lähetettyyn asiakaskyselyyn? Olen kiitollinen kaikista Facebookissa tehdyistä arvosteluista. Käythän arvostelemassa Ekomatkaajat!

Tunnelmia Tampereelta

Osallistuimme 16.6. Tampereella Pakkahuoneella AfroFinns Bantu Pop Up festivaaliin. Afrikkalaisen kulttuurin ilottelu ja kestävän kehityksen ekotapahtuma kokosi samanhenkiset toimijat saman katon alle ensimmäistä kertaa. Ständillämme kävi lähinnä nuoria ja keski-ikäisiä, jotka jo suunnittelivat matkaa Thaimaahan tai Etelä-Afrikkaan talvikaudelle.

Oli ilo huomata, että monella oli jo mietinnässä ajankohta, eikä niinkään se pitäisikö lähteä. Kohteet ovat täysin erilaisia ja mietimme monen kanssa yhdessä miksi kannattaisi valita juuri tietty kohde. Jos et osaa päättää, lähetäthän meille viestiä niin pohditaan juuri Sinulle sopiva kohde!

 

 
Mietin vielä lähdenkö Thaimaahan vai Etelä-Afrikkaan, koska molemmat kuulostavat niin houkuttavalta!
— Potentiaalinen asiakas
 
 
Ekomatkaajien ständi Pakkahuoneella

Ekomatkaajien ständi Pakkahuoneella