Matkoista haaveilua ja matkapalaute

 
 
Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka

 
 

Matkapalaute

Järjestimme keväällä matkakohteistamme Espanjan Teneriffasta, Thaimaasta ja Etelä-Afrikasta infoiltoja. Moni lähti Teneriffalle viikoksi tai jopa 5 viikon ajaksi.

Teneriffa on ympärivuotinen kohteemme. Kohteessa tulee viettää vähintään viikko. Ensimmäisen viikon hinta on 180 euroa ja seuraavat viikot maksavat 150 euroa. Hinta sisältää projektissa tehtävän työn, majoituksen ja ruoat työpäivien aikana. 

Etelä-Afrikka on kaikenkaikkiaan upea kohde, mutta selkeästi kalliimpi. Etelä-Afrikan Marakele on ympärivuotinen kohde. Kohteessa tulee viettää vähintään kaksi viikkoa. Projektin aloitus- ja lopetuspäivät ovat tiistaisin. Kahden viikon hinta on 1045 euroa. Hinta sisältää projektissa tehtävän työn, majoituksen ja ruoat.

Palaute oli hyvää molemmista kohteista eikä huonoa palautetta tullut keneltäkään kevään- tai kesän aikana. Täältä voit lukea matkakertomuksia.

Thaimaan matkakausi alkaa vasta 9.12.2018, joten sinne ei kukaan vielä ehtinyt. Varauksia sen sijaan on jo joulukuulle ja ensi vuoden puolelle.  Phra Thongin projektiin pääsee mukaan 9.12.2018 lähtien maaliskuun lopulle 2019 saakka. Perillä tulee viettää vähintään kaksi viikkoa. Kahden viikon hinta on 745 euroa, joka sisältää projektissa tehtävän työn, majoituksen ja kolme ateriaa päivässä läheisessä ravintolassa.

 

Syksy

Ekomatkaajien syyskausi alkaa kesälomien jälkeen vauhdilla. Ekomatkaajien toinen harjoittelija, Heidi, aloittaa syksyllä. Jään itse haaveilemaan seuraavasta matkasta uuteen ekokohteeseen. Kaikkea jännittävää on tiedossa - pysy kuulolla!

 
“Suosittelen tätä projektia lämpimästi kaikille, varsinkin nuorille. Projekti oli todella hieno uusi kokemus eikä sinne lähteminenkään ollut vaikeaa. Ekomatkaajat auttoivat hyvin kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.”
— Teneriffan asiakas kesällä 2018
 
 
Teneriffa

Teneriffa