10 vuotta uhanalaisten eläinten puolesta

 
 
2hatchling-on-his-way_2399892419_o.jpg
 
 

Ekomatkaajien 10-vuotis juhlavuosi!

Paljon mahtuu kymmeneen vuoteen, mutta yksi asia on pysynyt samana. Rakkaus uhanalaisia eläimiä kohtaan ja halu suojella niitä. Alusta asti Ekomatkaajien tavoite on ollut saattaa yhteen toimivat projektit sekä vapaaehtoistyöhön haluavat henkilöt. Laadukkaan palvelun toteutumiseksi tarjoamme vain sellaisia kohteita, joissa olemme itse käyneet paikan päällä.

Ekomatkaajien tarina alkoi kymmenen vuotta sitten, kun Marjut Valtanen vietti sapattivuotta maailmalla tehden samalla vapaaehtoistyötä. Hän päätti perustaa yrityksen, jonka avulla muillakin asiasta kiinnostuneilla olisi mahdollisuus löytää hyviä projekteja. Vuosien varrella Marjutin intohimo mahdollisti yhteistyön monien projektien kanssa.

Vuonna 2014 Marjut lähti mukaan Tansanian projektiin pidemmäksi aikaa. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi Maria Ojajärvelle ja Ekomatkaajat ottivat näkyvämmän roolin sosiaalisessa mediassa. Yhteistyöprojekteiksi valikoitui Italia, Teneriffa, Etelä-Afrikka ja Thaimaa. Suurimpana muutoksena on Ekomatkaajien toimiston avajaiset, juhlavuoden kunniaksi! Toimisto mahdollistaa asiakkaiden kohtaamisen kasvokkain sekä tapahtumien järjestämisen.

Syyskuussa, 15.päivä vietämme toimistomme avajaisia! Paikalle kannattaa saapua tapaamaan meitä sekä nauttimaan mukavasta päivästä! Perheen pienimmät on myös huomioitu värityskuvin ja pienillä yllätyksillä.

Nähdään 15.9 klo 10-15 Kauklahdessa!

Love and turtles, Heidi