Ekomatkaajien toimiston avajaiset oli hitti!

 
 
20180915_093437.jpg
 
 

Viime lauantaina koitti vihdoin päivä, jota olemme odottaneet. Ja jonka eteen olemme työskennelleet! Ekomatkaajien toimisto avasi ovensa! Päivä käynnistyi sateisissa merkeissä ja ehdimmekin jo vähän huolestua löytäisivätkö ihmiset paikalle. Onneksi aamupäivän mittaan sää parani ja toi mukanaan suuren määrän kiinnostuneita kävijöitä! Päivän aikana kävijämäärä oli n. 400 henkilöä.

Tupa oli täynnä lähes koko päivän ja keskusteluja riitti. Avajaisten yhtenä vetonaulana oli kilpikonnani, Santtu. Varsinkin lapset olivat innoissaan ja kysymyksiä tulvi pitkin päivää. Oli myös upeaa huomata kuinka moni oli kiinnostunut vastuullisesta ja ekologisesta matkustamisesta, unohtamatta eläintensuojelua. Kävimme Marian kanssa pitkiä keskusteluja asiakkaiden kanssa. Jäi kyllä sellainen kutina, että nämä ihmiset palaavat vielä luoksemme.

Toimisto sijaitsee pienessä talossa omenapuun alla.

Toimisto sijaitsee pienessä talossa omenapuun alla.

Uusi toimistomme sijaitsee Kauklahdessa, ihanassa pienessä talossa. Alueella on paljon muitakin yrittäjiä ja tekemisen meininkiä löytyy. Meidät otettiin ilolla vastaan paikallisten toimesta ja ihasteltiin toimistomme ulkoasua. Päivän päätteeksi tunsi kyllä tehneensä ja puhuneensa!

Jatkossa meitä voi tulla toimistolle tapaamaan, kunhan saamme suunniteltua aukioloajat. Uusi projektikohde on myös kiikarissa, siitä lisää ensi kuun puolella!

Kiitos kaikille, jotka saavuitte paikalle. Päivä oli ikimuistoinen!

Love and turtles, Heidi