Ekomatkaajat Tampereella ensi viikonloppuna

 
 
Bantu.png

Ekomatkaajat lauantaina 16.6. Pakkahuoneella

Kevään aikana moni kyseli, koska Ekomatkaajat tulevat esittelemään toimintaansa Tampereelle. Toiveenne on kuultu! Osallistumme ensi viikonloppuna, la 16.6., AfroFinns Bantu Pop Up-tapahtumaan Pakkahuoneella. Tulkaa moikkaamaan meitä! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja päivän aikana on monenlaista mielenkiintoista ohjelmaa!

Löydät Ekomatkaajat omalta ständiltä Pakkahuoneelta. Olemme paikalla koko tapahtuman ajan klo 12 - 18. Etkö pääse paikalle lauantaina, mutta haluaisit tutustua paremmin Ekomatkaajien toimintaan? Voit aina lähettää meille viestin ja kutsua meidät esittelemään toimintaamme! Liikumme mielellämme erilaisiin tapahtumiin pääkaupunkiseudulla ja Tampereen lähistöllä. 

Seuraathan meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @ekomatkaajat