Maisa esittäytyy

Moikka kaikki!

Minä olen Maisa, uusi harjoittelija Ekomatkaajilla. Opiskelen Haaga-Heliassa matkailun liikkeenjohtoa ensimmäistä vuotta. Kesän 2018 pääsykokeissa Haaga-Heliaan Maria haastatteli minua ja kertoi Ekomatkaajat- yrityksestään ja siitä se ajatus sitten syntyi hakea tänne harjoitteluun.

Syy miksi halusin Ekomatkaajille harjoitteluun oli selvä, haluan pitää niiden puolia jotka eivät siihen itse pysty ja haluan olla mukana tekemässä jotakin tärkeää. Luonto ja sen asukkaan ovat olleet aina lähellä sydäntäni, jo lapsesta saakka olen ollut innokas luonnonsuojelia ja eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää. Matkailusta on kehittynyt minulle elämäntapa ja intohimo. Myöskin yrittäjyys kiinnostaa minua paljon, ja uskon että Marian tekemisiä seuratessa saan parhana mahdollisen kuvan siitä.

insta.jpg

Toivottavasti nähdään matkailloissa!

Terkuin,
 Maisa