Äiti - näytät ihan meduusalta!

 
IMG_5293[1].JPG

Äiti - näytät ihan meduusalta!

Sain rinkkani takaisin kaveriltani, jolla se oli ollut lainassa. Rinkka on ollut suosittu ja se on yleensä lainassa kavereilla, koska tällaisia jokaiselta reunalta avautuvia rinkkoja on vaikea löytää kaupoista. Yritin änkeä hyttysverkkoa rinkkaan. Joko rinkka on liian pieni tai hyttysverkon vanne liian iso, mutta pakkaaminen tyssäsi heti alkumetreillä. Roikutin verkkoa ilmassa ja poikani totesi, että ”äiti, näytät ihan meduusalta!”

 Puutarhasakset!

Mieheni keksi, että vanteen voi leikata puutarhasaksilla. Näin tehtiin ja verkko mahtui rinkkaan. Jatkoin pakkaamista flunssasta huolimatta ja löysin makuupussini sisältä muovisen miekan. Äidille yritettiin ujuttaa mukaan kaikenlaisia leluja. Poika pelästyi myös, että yritän ottaa mukaani leikkitunnelin, jossa hän tykkää ryömiä.

Vaippakausi loppuu - äiti hyödyntää ylijäämän

Poikamme jäljiltä kotonamme on iso kasa kosteuspyyhkeitä, joille keksin heti käyttöä. Pakkasin isoja pakkauksia mukaan matkalle.

Tyylipisteitä!

Mieheltäni sain takin lainaksi matkalle. Se on puolet kevyempi kuin omani. Aion ottaa mukaan kasan kirppisvaatteita ja mieheni takin.. ja muutamia muita lainatavaroita. Näytän varmasti juuri siltä kuin muutkin vapaaehtoiset. Näillä pisteillä ei haeta tyylipisteitä. Tärkeintä on työmotivaatio ja oikeanlaiset varusteet.

Tyyny

Rinkkani on liian pieni. Vaikka edessäni on rinkka, vetolaukku ja olkalaukku on tavaraa liikaa rinkan ulkopuolella. Olen jo minimoinut kaiken mitä voi. Otan mukaani vain yhdet pitkät housut, parit shortsit ja pari paitaa sekä shaalin ja takin kylmiksi illoiksi 9 päivän matkaa varten. Jalkaan laitan lähtiessä lenkkarit, jotka oli myös lueteltu pakollisina matkalle mukaan-listalla ja yhdet sandaalit pakkaan rinkkaan. Perillä projektiorganisaatiolta saa yhden t-paidan, jollaista tulee pitää työpäivinä päällä. Tyyny ei mahdu mukaan, vaikka voisi pelastaa selkävaivaisen matkan. Toivon, että saan perillä hyvän tyynyn. Otan lisäksi matkalle mukaan Nokialta kollegaltani saamani puhallettavan lentotyynyn! 1990-luvulla ostettu makuupussini (ihan kamalan värinen, kirjava neonvärinen) osoittautui liian isoksi ja painavaksi. Mieheltäni sain lainaan puolet kevyemmän ja vähän pienemmän kuin omani.

Valmista lähtöä varten

Tavarat on nyt pakattu. Mukaan lähtee rinkka, vetolaukku (jonka sisällä on kameralaukku) ja olkalaukku, jonne pakkasin Crocksit (halpisversiot), tyhjän vesipullon (pakollisina matkalle mukaan-listalla) ja kaksi hattua. En halunnut jättää kotiin kumpaakaan, joten mukaan lähtee safarihattu ja hellehattu. Onneksi ne mahtuvat sisäkkäin, joten eivät vie kamalasti tilaa eivätkä paina mitään, vaikka niitä pitääkin raahata mukana esim. lentokonetta vaihtaessa. Äsken vielä testasin, että halpis herätyskello toimii ja varasin mukaan extra patterit. Lentokoneeseen menomatkalle varasin kirjan ja sipsejä. Ainakin itselläni sipsit auttavat aina ulkomailla heikkoon oloon - juomisen lisäksi.

Olisikohan nyt taas aika levätä ja juoda hieman Finrexiniä? Matka lähenee - en aio jäädä koneesta. 

 
Inspiroiva tekstipätkä
— Kuka Sanoi
 
 
IMG_5294[1].JPG