Anna teinille lahjaksi elämys!

 
 
 
 
roberto-nickson-g-366209-unsplash.jpg

Joulu lähestyy, kuten myös pohdinta lahjoista. Varsinkin, mitä lahjaksi omalle teinille, kummilapselle tai siskon lapselle? Monet nuoret ovat hyvinkin tiedostavia kuluttajia, eivätkä halua ylimääräistä tavaraa. Mitä jos antaisitkin lahjaksi kokemuksen? Ekomatkaajien Teneriffan kohde sopii hyvin 18-vuotiaalle, ja aikuisen seurassa jopa 14-vuotiaalle. Viikon hinta on vain 180 euroa (sis majoituksen, ruuan ja koulutuksen työhön). Vapaaehtoistyössä nuori oppii vastuunottoa, itsenäistä työskentelyä sekä tutustuu uusiin ihmisiin. Työstä saatava merkintä ansioluettelossa voi avata ovia tulevaisuudessa.

Teneriffalla nuori pääsee työskentelyn lisäksi nauttimaan uskomattoman kauniista luonnosta sekä saaren tarjoamista aktiviteeteistä, niin vaeltamisesta kuin surffaamisestakin. Itse työ pitää sisällään valaiden ja delfiinien tarkkailua katamaraanilla sekä tietojen kirjaamista toimistolla. Työ on leppoisaa ja sitä tehdään vain muutama tunti päivässä!

Vapaaehtoistyö on myös oiva vaihtoehto välivuoden viettoon. Teneriffan projektissa voi olla mukana vaikka kokonaisen vuoden! Osallistumiskustannukset laskevat sen myötä mitä pidempään projektissa viettää. Täältä löydät lisää tietoa Teneriffan projektista.

Love and turtles, Heidi

Kuva: Roberto Nickson