Ekomatkaajat isosti esillä Iltalehdessä

 
 
 
 
Iltalehti 16.3.2019

Iltalehti 16.3.2019

Ekomatkaajat vie sinut unelmiesi matkalle

Ekomatkaajien tapa toimia, kohteemme ja siellä tehtävä vapaaehtoistyö on alkanut kiinnostaa yhä useampaa. Kyselyitä sekä varauksia tulee tasaiseen tahtiin. Viime kesänä moni valitsi kohteekseen Teneriffan ja talvikauden 2018 - 2019 suosikkikohde oli Thaimaa. Matkakertomuksia voit lukea täältä.

Vapaaehtoistyö ei ole enää vain nuorten juttu, vaan yhä useampi yli viisikymppinen lähtee ekomatkalle. Kun nuoret suuntaavat Teneriffalle valas- ja delfiiniprojektiin, lähtevät perheet Thaimaan lämpöön. Thaimaan kausi on vuosittain joulukuusta maaliskuulle, joten seuraavan kerran kohteeseen pääsee taas joulukuussa 2019.

Seikkailumatkaa kaipaaville on tarjolla Costa Rica. Safarimatkasta haaveilevat toteuttavat unelmansa vastuullisesti Etelä-Afrikassa. Kauttamme voit lähteä vapaaehtoistyöhön ympäri vuoden! Lähetä ihmeessä viestiä, niin suunnitellaan sinullekin matka!

Ekomatkaajat on arvostettu toimija matkailukentässä ja moni lähtee yhä uudelleen matkalle kauttamme. Näihin matkoihin jää koukkuun! Moni kertoo matkustaneensa paljon, jonka takia tavallinen löhöloma muiden turistien joukossa ei ole enää kiinnostava vaihtoehto. Ekomatkaajat vie matkustajat toteuttamaan unelmiaan eläinten- ja luonnonsuojelun parissa. Kohteissa et pahemmin tapaa muita turisteja, paitsi Teneriffalla, jossa ollaan turistien mukana katamaraaneilla.

Iltalehti kiinnostui Ekomatkaajista

Juuri ennen Thaimaan matkaani tapasin Iltalehden toimittajan toimistollamme Kauklahdessa. En vielä silloin tiennyt, kuinka isosti Ekomatkaajat tulisi olemaan esillä Iltalehdessä. Olisin ollut kiitollinen pienestäkin artikkelista, mutta Iltalehti ylitti kaikki toiveeni. Kiitos #iltalehti

Iltalehden matkailuosiossa julkaistiin 10.3.2019 iso artikkeli ja 8 kuvaa kohteistamme. Olin itse Thaimaassa Phra Thongilla ja yllätyin iloisesti saadessani viestejä Suomesta. Moni oli lukenut Iltalehden matkailuosiota. Pääset lukemaan koko jutun täältä.

Ekomatkaajat isosti esillä Iltalehdessä

Yritin päästä mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoistyön lomassa netin ääreen, koska viestejä Suomesta saapui kasvavaan tahtiin. Nettiyhteys ei ollut paras mahdollinen, mutta halusin lukea viestit heti vastata niihin mahdollisimman nopeasti.

Olin yhä Thaimaassa tutustumassa uuteen projektiin, kun kuulin, että Iltalehden viikonloppunumerossa on aukeaman kokoinen juttu Ekomatkaajista. En voinut uskoa kuulemaani.

Iltalehti.fi

Paluu arkeen

Jouduin vihdoin lähtemään Thaimaasta, vaikka olisin mielelläni voinut viettää siellä vielä pari viikkoa. Tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista tällä kertaa, joten lensin takaisin kotiin. Paluu arkeen tuntui juhlalta, kun kotona odotti Iltalehti avattuna ison artikkelin kohdalta ja sen vieressä oli kimppu ruusuja.

Olen onnellinen, kun voin toteuttaa omaa unelmaani ja teidän matkaunelmianne. Harvalla perheellisellä naisyrittäjällä on mahdollisuus matkustaa näin paljon, kuin minulla. Kotona minua odottaa 5-vuotias poikani ja mieheni, joten tämä on tasapainottelua työn ja perhe-elämän välillä.

Tulevaisuuden suunnitelmia

Seuraava Ekomatkaajien kohde löytyy Euroopasta. Kohde sopii myös perheille. Lähdemmekin tutustumaan kohteeseen kesäkuussa koko perheen voimin.

Lue lisää Ekomatkaajista https://www.ekomatkaajat.fi/ ja @ekomatkaajat