Ekomatkaajat Vapaaehtoistoiminnan messuilla

 
 
 
 
20181201_113200.jpg
IMG-20181201-WA0002.jpg

Joulukuu käynnistyi mahtavasti Vapaaehtoistoiminnan messujen myötä! Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä järjestetyt messut keräsivät yhteen monta kymmentä vapaaehtoistyöhön kytkeytyvää toimijaa. Tunnelma messuilla oli iloinen ja Ekomatkaajat näkyvästi edustettuina. Kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluja messuilla käyneiden ihmisten kanssa. Varsinkin mietintää herätti vapaaehtoisten todellinen hyöty kohteissa ja matkojen hinnoittelu. Näitä aiheita tullaankin avaamaan enemmän tulevissa blogikirjoituksissamme.

Monille Ekomatkaajien toiminta oli tuntematonta, mutta kiinnostusta herättävää. Mukavan paljon kohtasimme myös ihmisiä, jotka tiesivät meidät entuudestaan. Messuilla oli mahdollista myös verkostoitua ja tapahtumassa palkittiin vuoden vapaaehtoisia. Oli upeaa nähdä niin paljon ihmisiä, joilla on aito halu auttaa toisia!

Kokonaisuudessaan lauantaipäivä sujahti hetkessä ja messuilta jäi hyvä fiilis mukaan! Kävitkö Vapaaehtoistoiminnan messuilla? Jos kävit, lähditkö mukaan johonkin uuteen toimintaan?

 

Love and turtles, Heidi