Ekomatkaajien suosikkikohde Thaimaa

 
 
 
 
Phra Thong

Phra Thong

Yksin matkustaminen

Tänään vietetään Suunnittele yksin matkustamista päivää. Moni on varmasti tottunut yksinmatkaaja, mutta toisille pelkkä ajatus yksin matkustamisesta on jännittävä tai jopa pelottava.

Suunnittelen parhaillani matkaa Thaimaahan Phra Thongille, jonne lähden yksin. Vaikka pidän matkustamisesta hyvin paljon, en kuitenkaan pidä ajatuksesta matkustaa yksin. Matkustaminen on kivaa ja helppoa perheen tai kavereiden kanssa, mutten ole koskaan pitänyt yksin matkaamisesta ja yksin seikkailemisesta. Aion kuitenkin hypätä epämukavuusalueelleni jälleen kerran (kuten Etelä-Afrikkaan lähtiessäni) ja lähteä reissuun. Tällä tavalla saan toteutettua omia unelmiani ja tutustuttua paremmin itseeni. Unelmat on tarkoitettu toteutettavaksi, joten tässä sitä taas mennään!

Kun nyt olen tehnyt päätöksen matkustaa yksin, olen onnellinen tulevasta matkastani. Vietän ensin aikaa Phra Thongilla muiden vapaaehtoisten kanssa. Siinä mielessä en edes ole yksin, joka tuntuu lohdulliselta. Kohde on ollut jo kymmenen vuoden ajan suosittu ekomatkaajien keskuudessa ja tälläkin hetkellä kohteessa on kymmenen suomalaista ekomatkaajaa. Tämän jälkeen lähden tutustumaan norsuprojektiin, josta olen kuullut paljon hyvää. Tämä on paikka, jossa eläinten kanssa ei kylvetä eikä niillä ratsasteta. Kerron tästä paikasta lisää palattuani! Aion lisäksi nauttia viimeisen illan yksin olosta Phuketissa, vaikkei se tällä hetkellä niin nautinnolliselta tunnukaan.

Thaimaan kohde pyytää lahjoituksia

Kiitos kaikille, jotka olette tehneet lahjoituksia Thaimaan projektiorganisaatiollemme. He eivät vielä tiedä, että ovat saamassa lahjoitustavaraa, saati sitten kuinka paljon avustustavaraa suomalaiset ovat heille antamassa.

Lahjoituksia kaivataan edelleen. Haussa on vielä käytetyt kiikarit ja snorkkeleita. Lahjoituksia voi tuoda vielä ensi viikon alussa toimistollemme Espoon Kauklahteen. Lahjoitusten avulla voit auttaa matkustamatta!

Phra Thong

Phra Thong

Maaliskuun matkailta - Thaimaa

Maanantaina 25.3. järjestämme matkaillan, jonka aiheena on Thaimaa. Matkailta järjestetään toimistollamme Espoon Kauklahdessa osoitteessa Kauppamäki 10 klo 18 - 20. Kerron illan aikana tuoreita kuulumisia Phra Thongilta ja toivottavasti myös norsuprojektista. Pyrimme jälleen taltioimaan osan illasta Facebook liveen, joten voit katsoa osan illasta tulematta lainkaan paikalle.

Facebook tapahtumakutsu löytyy täältä. Klikkaathan osallistun, niin tiedän varata riittävän määrän tuoleja paikalle.

Thaimaan kohteesta voit lukea lisää täältä

Matkakertomuksiin pääset tutustumaan täältä

P.S. Tänään alkoi muoviton maaliskuu! Aiotko osallistua?