Lupaus vuodelle 2019

 
 
 
photo-1467810563316-b5476525c0f9.jpg
 

Onko tapanasi tehdä uuden vuoden lupauksia? Vai kuulutko heihin, jotka eivät niihin usko? Olit sitten kumpaa ryhmää tahansa, mitä jos lupaisit ensi vuonna tehdä jotain hyvää? Antaa aikaasi toisten auttamiseen?

Vapaaehtoistyön on todettu tuovan onnellisuutta, joten mitä jos kokeilisit itse? Ekomatkaajien kautta voit lähteä auttamaan uhanalaisia eläimiä. Yhteistyöprojektimme ovat tarkoin valittuja ja kaikissa kohteissa käydään paikan päällä tarkistamassa niiden toimivuus. Eläinlajeja katoaa maapallolta ennätyksellistä vauhtia. Esimerkiksi merikilpikonnia on uinut merissä yli 100 miljoonaa vuotta, mutta nyt ne ovat kaikki uhanalaisia. Merkittävävä syy on mm. merten ja rantojen roskaantuminen. Mahdollistaaksemme näiden upeiden eläinten täällä olon tulevaisuudessakin, on niitä autettava.

Monet projekteistamme keskittyvät eläinten lisäksi ympäristön suojelemiseen. Joten olit sitten eläinrakas tai ympäristöstä välittävä, sopivat kohteemme sinulle! Mitä jos vuoden 2019 matkasuunnitelmasi ohjaituisikin kohteeseen, jossa voit lomailun ohella tehdä merkityksellistä työtä? Uskon vahvasti, että meistä jokainen haluaa säilyttää monipuolisen ja ainutlaatuisen luonnon ja sen eläimet. Tehdään vuodesta 2019 auttamisen vuosi!

Love and turtles, Heidi

PS. Pysykää kuulolla, alkuvuodesta järjestetään taas infoilta Ekomatkaajien toimistolla Kauklahdessa!

Kuva: Ian Schneider