Matkailta - kaikki kohteemme

 
 
 
 
Teneriffalla 2019

Teneriffalla 2019

Matkailta - kaikki kohteemme

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja järjestimme tämän vuoden ensimmäisen matkaillan jo 14.1.2019. Illan teemana oli Costa Rica ja merikilpikonnien suojelu.

Tuleva matkailta järjestetään keskiviikkona 27.2.2019 klo 18 - 19:30. Illan aikana kerromme kaikista kohteistamme, jotka ovat Costa Rica, Espanja, Etelä-Afrikka sekä Thaimaa.

Tapahtumakutsun löydät täältä Klikkaa osallistun, niin tiedän varautua etukäteen. Ketään ei kuitenkaan käännytetä ovelta pois eikä ennakkoilmoittautuminen ole pakollinen. Saavuthan ajoissa, koska aloitamme heti kuudelta. Ylimääräisiä tuoleja emme pääse kuuden jälkeen enää noutamaan.

Matkaillat ovat oiva tapa aloittaa tutustuminen Ekomatkaajiin yrityksenä ja löytää itselle sopiva kohde.

Kohteet ovat hyvin erilaisia. Toisessa kohteessa saatat kävellä useita kilometrejä autiolla hiekkarannalla. Toisessa kohteessa istut rennosti katamaraanin kyydissä. Tärkein työmme on löytää projekteihin juuri sopivat lähtijät.

Teneriffa 2019

Teneriffa 2019

Miten löydän itselleni sopivan kohteen?

Voit aina kysyä meiltä! Tule käymään toimistossa, soita tai lähetä sähköpostia.

Pääsääntöisesti sanoisin, että Teneriffa sopii nuorelle, joka lähtee ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen. Kohteeseen on helppo matkustaa, kohteeseen löytyy edullisia lentoja ja projektiorganisaatio auttaa perillä kaikessa, mitä voi tarvita matkan aikana. He myös noutavat sinut pienestä lisämaksusta lentokentältä.

Etelä-Afrikka sopii kaikille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat upean elämyksen tehden vapaaehtoistyötä keskellä kansallispuistoa. Kohteeseen on helppo matkustaa. Turkish Airlinesin (yleensä edullinen) lento saapuu Johannesburgiin juuri sopivaan aikaan ja projektiorganisaatio hakee vapaaehtoiset lentokentältä. Kohde on turvallinen ja kansallispuistossa on todella paljon tehtävää pitkin päivää. Työvuorot alkavat aikaisinkin aamulla, joten tämä ei ehkä ole sopiva kohde aamuvirkulle.

Thaimaa sopii hyväkuntoiselle aikuiselle, joka pärjää 40 asteen helteessä työtä tehden. Tärkeä osa työtä on kävely hiekkarannalla. Se on rankkaa työtä, jos aurinko paistaa, eikä varjoa ole lähelläkään ja jalat uppoavat joka askeleella hiekkaan. Työvuorot alkavat aikaisin aamulla. Thaimaaseen otetaan myös lapsia, jotka tekevät työtä lasten ehdoilla. Kohteessa pääset tekemään asioita yhdessä paikallisten kanssa.

Costa Rica on ekomatkailijan unelmakohde, joka sopii seikkailuhenkiselle aikuiselle. Tässä kohteessa pääset kokemaan paljon jo parissa päivässä - ja minimi perilläoloaika on 2 viikkoa. Työvuorot ovat aikaisin aamulla, iltapäivällä tai myöhään illasta yöhön. Täällä työtä on paljon ja näet uskomattoman paljon aikuisia merikilpikonnia, vastasyntyneitä merikilpikonnan poikasia ja lukemattoman määrän merikilpikonnien munia. Tätä matkaa et unohda.

Seuraavat matkaillat

Seuraavat matkaillat pyritään järjestämään maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa.