Tunnelmaa ja innostusta Ekomatkaajien toimistolla

 
 
 
 
IMG_20181122_174721.jpg

Vietimme ihanaa torstai-iltaa Ekomatkaajien toimistolla aiheena vastuullinen matkailu ja uhanalaisten eläinten auttaminen. Tämä oli ensimmäinen infoilta uudella toimistolla ja hieman alkuun jännittikin, kuinka kaikki sujuu. Mutta turhia jännitettiin! Paikalle saapui toistakymmentä innokasta ja aiheesta kiinnostunutta henkilöä. Osa oli jo matkansa varannut Ekomatkaajien kautta ja osa vielä haaveiluasteella. Ajatuksia suunnattiin Etelä-Afrikkaan, Teneriffalle ja Thaimaaseen.

20181122_182659.2.jpg

Ilta koostui Marian pitämästä yrityksen ja kohteiden yleisestä esittelystä sekä tuoreista kokemuksista Costa Rican matkalta. Saimme myös kuulla Timo Tarvuksen kokemuksia Thaimaan projektista, jossa hän on ollut kahdesti mukana, yhteensä kolme kuukautta!

Parituntisessa tilaisuudessa löysimme myös aikaa yleiseen jutteluun ja ajatusten vaihtoon. Ilta oli pimeä seinien ulkopuolella, mutta tunnelma lämmin ja innostunut toimistolla. Kiitos kaikille paikalle tulleille ja hyvää reissua teille, jotka olette kohteisiin lähdössä!

“Ensi vuonna lisää näitä tilaisuuksia” oli toive asiakkaalta, ja sen voimme luvata.

Love and turtles, Heidi

Kuvat: Katja Kinnunen, Heidi Säynätkari