Toukokuussa tapahtuu!

 
 
 
 

Toivottavasti teillä oli mukava ja rentouttava vappu. Vapun jälkeen alkaa aina tapahtua paljon, kevättä on ilmassa ja tehtävää on paljon itsekullakin. Ekomatkaajat kuuluvat myös tähän porukkaan joille toukokuu on oikea loppu rutistus ennen kesää. Tiesitkö, mitä kaikkea meillä on toukokuussa luvassa, jos et jatka ihmeessä lukemista!

23.5.2019 Kansainvälinen kilpikonna päivä ja matkailta

23.5 kansainvälinen kilpikonnapäivä, joten luonnollisesti se on meille tärkeä päivä. Kyseisenä päivänä pidämme matkaillan, jossa aiheena on Thaimaan ja Costa Rican merikilpikonnien suojelukohteet. Illan aikana jutellaan tietysti muistakin asioista maan ja taivaan väliltä.

Toukokuun jälkeen elokuussa on seuraava matkailta, joiden järjestämistä jatkamme tuttuun tapaan kerran kuussa. Matkailloissa kerromme kohteistamme, ja juttelemme muustakin matkailuun ja vapaaehtoistyöhön liittyvistä aiheista. Tarjolla on pientä purtavaa ja hyvää seuraa! Matkailloista ilmoitetaan aina Facebookissa, joten kannattaa käydä tykkäämässä Ekomatkaajista niin pysyt ajan hermolla tapahtumista! 😊

 

25-26.5.2019 Maailma kylässä- festivaalit

Helsingissä vietetään toukokuun lopulla Maailma kylässä- festivaaleja. Tänä vuonna festivaali täyttää 20 vuotta ja teemana on ilmastonmuutos. Tapahtumassa on erilaisia musiikkiesityksiä, puheenvuoroja ja keskusteluja, syötävää ja juotavaa sekä aiheittain eri ständejä mm. matkailusta ja kulttuurista.  

Ekomatkaajat olivat viimekin vuonna osallisena, joten toivotaan että tästä syntyy kestävä perinne! Kannattaa tulla paikalle katselemaan ja ihmettelemää, sillä meillä on upea tarjous Teneriffan matkasta, joka on voimassa vain festivaalien ajan! Meidät löytää teemaosastolta R505 Maailmanmatkaajat. Nähdään siellä!

Tässä pieni tietopaketti toukokuun tapahtumista. Muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä ja sopia yksityisen tapaamisen toimistolle, jos haluat kaikessa rauhassa keskustella eri matkavaihtoehdoista.


Terveisin,
Maisa ☮

Thumbnail image:
https://www.google.com/search?q=may&rlz=1C1EKKP_enFI770FI770&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqwbyYz_7hAhVuz6YKHT-5CnwQ_AUIDigB&biw=1600&bih=722#imgrc=U4QStjb2HMZqAM: