Vapaaehtoistyö ulkomailla

 
 
 
 
Etelä-Afrikassa koet uskomattomia elämyksiä seuraten isojen villieläinten elämää

Etelä-Afrikassa koet uskomattomia elämyksiä seuraten isojen villieläinten elämää

Vapaaehtoistyö ulkomailla

Ekomatkaajat on jo yli kymmenen vuoden ajan lähettänyt vapaaehtoisia maailmalle auttamaan uhanalaisia eläimiä. Tätä teemme yhä. Emme aio laajentaa toimintaa niin, että focus katoaa. Keskitymme jatkossakin nimenomaan uhanalaisten eläinten suojeluun ja luonnonsuojeluun. Ekomatkaajat on Suomen ainoa vain uhanalaisiin eläimiin ja luonnonsuojeluun keskittyvä vastuullisia elämysmatkoja järjestävä toimisto.

Pyrimme kaikkien kohteiden kanssa pitkäkestoiseen yhteistyöhön kohteiden kanssa ja esimerkiksi Thaimaaseen, Phra Thongille, olemme lähettäneet vapaaehtoisia jo yli kymmenen vuoden ajan! Voit lukea Ekomatkaajien tarinan täältä ja saman sivun alareunasta pääset tutustumaan Ekomatkaajien historiikkiin!

Matkapalaute

Asiakaspalaute vapaaehtoisilta on ollut vuosien varrella todella positiivista. Jotkut ovat tulleet matkailtoihimme jopa kahdeksan vuoden jälkeen kertomaan kokemuksistaan! Tässä muutama matkapalaute tältä keväältä Etelä-Afrikan kohteesta ja Thaimaasta:

“Sanat eivät riitä kuvaamaan, miten huikea reissu oli. Todellinen once in a lifetime kokemus eläinrakkaille ja luonnossa viihtyville.”

“Suosittelen lämpimästi Koh Phra Thongia vapaaehtoistyökohteena. Saaren luonto on ainutlaatuinen, ihmiset sydämellisiä, ruoka parasta mahdollista, tunnelma ihanan rauhallinen kaiken kaupallisuuden ulottumattomissa, ja ne auringonlaskut ❤️ Kävelykuntoa kannattaa etukäteen vähän kohottaa, on nimittäin yllättävän raskasta kävellä paljain jaloin 10-15 km päivässä. Työtehtävät oppi nopeasti ja ne olivat mielenkiintoisia ja kivoja. Ja vapaa-aikaakin oli riittävästi. Ihana ja merkityksellinen loma ❤️”

Täältä pääset tutustumaan muihin asiakaspalautteisiin.

Iltalehti kiinnostui Ekomatkaajista

Iltalehti julkaisi ison jutun Ekomatkaajista maaliskuussa. On kerrassaan upea tunne, kun iso lehti kirjoittaa yrityksestäsi aukeaman kokoisen artikkelin ja mukana on 8 valokuvaa kohteista! Pääset lukemaan nettiversion täältä. Syksyllä Ekomatkaajista kirjoitettiin matkailualan ammattilaisten isoimmassa lehdessä, Ikkunapaikassa. Juttu on luettavissa sivulta 9 täältä.

Ympärivuotista vapaaehtoistyötä

Kohteisiimme voi lähteä vapaaehtoiseksi ympäri vuoden! Thaimaa on kohteista ainoa, johon otetaan vapaaehtoisia vain joulukuun puolivälistä maaliskuun lopulle.

Kohteitamme ovat:

Costa Rica

Espanja

Etelä-Afrikka

Thaimaa

Lue lisää kohteista, lähetä meille kyselyä tai täytä hakukaavake. Elämäsi seikkailu odottaa!

Uskallatko kokeilla erilaista elämysmatkaa?

Tule tutustumaan kohteisiimme heti pääsiäisen jälkeen. Järjestämme tiistaina 23.4.2019 matkaillan, jossa kerromme kaikista kohteistamme. Tapahtumakutsu “vapaaehtoistyö ulkomailla” löytyy täältä.

Thaimaan kohde sopii lapsiperheille

Thaimaan kohde sopii lapsiperheille

Lue lisää Ekomatkaajista

https://www.ekomatkaajat.fi/ ja @ekomatkaajat

#vapaaehtoistyö #vapaaehtoistyöulkomailla

#ekomatkaajat #kilpikonnat

#iltalehti #ikkunapaikka