Espanja

Teneriffa

P1030815.jpg

Teneriffa kohteena

Teneriffalla sijaitsee yksi maailman isoimmista delfiinien- ja valaidentarkkailukeskuksista. Työskentelet katamaraanilla muutaman päivän ajan viikossa. Työvuoron aikana pääset tarkkailemaan valaita ja delfiinejä sekä kirjaamaan havainnot ylös. Pääset näkemään valaita ja delfiinejä todennäköisesti jokaisella merimatkalla, koska monet näistä eläimistä asuvat täällä pysyvästi. Kanariansaarten lähettyvillä tavataan jopa 26 erilaista valaslajia jättiläismäisestä sinivalaasta sympaattisiin delfiineihin. Ne uivat niin lähellä rannikkoa, että saarista on tullut Euroopassa paikka, jossa on eniten havaintoja vapaina liikkuvista valaista.

 
P1030865.jpg

Kenelle

Tämä projekti on täydellinen valinta nuorelle, jopa yksin matkustavalle 16-vuotiaalle, joka haluaa auttaa uhanalaisia eläimiä, harjoittaa kielitaitoaan ja nauttia lomasta merellä. Työvuorot ovat rentoja ja niidenkin aikana pääsee uimaan! Tämä on kohde, josta on helppo aloittaa ja lähteä tämän jälkeen vaativampiin kohteisiin. Hiljaisina kausina projekti ottaa mukaan myös 14- ja 15-vuotiaita vanhempiensa kanssa.

Kasvisruokia valmistetaan joka ilta. Projektiorganisaatio on tottunut myös vegaanisten ja gluteenittomien aterioiden kokkaamiseen.

Milloin ja hinta

Teneriffa on ympärivuotinen kohde. Kohteessa tulee viettää vähintään viikko. Ensimmäisen viikon hinta on 180 euroa ja seuraavat viikot maksavat 150 euroa. Hinta sisältää projektissa tehtävän työn, majoituksen ja ruoat työpäivien aikana.

 
 
 

Kuvia kohteesta

 
 
 
 

Casa De Los Delfines


Calle Virgen de Fatima
Vento, CN, 38649
Spain