Etelä-Afrikka

Marakele

P1010136.jpg

MARAKELE KOHTEENA

Toteuta unelmasi lähteä Etelä-Afrikkaan katsomaan norsuja vastuullisesti. Työ Marakelen kansallispuistossa on Ekomatkaajien tarkoin valituista projekteista kaikkein monipuolisin. Työpäivät ovat pitkiä ja työtä on paljon. Kaikki havainnot uhanalaisista eläimistä kirjataan ylös ja pääset ottamaan kuvia, joiden avulla rakennetaan kattavaa tietopakettia eri lajeista. Maisemat ovat kerrassaan upeita, eläimiä on runsaasti ja työtehtävät ovat vaihtelevia. On vaikea valita mikä tässä kohteessa on parasta. Täältä ei halua lähteä pois, sillä nämä maisemat, eläimet ja yövuorot vievät mennessään. Täällä tuntee tekevänsä tärkeää työtä joka hetki. Viikonloput ovat yleensä vapaat ja tällöin voit rentoutua pihalla.

Tähän projektiin pääset Suomesta vain Ekomatkaajien kautta.

 
P1010618.jpg

Kenelle

Tämä kohde on täydellinen uhanalaisten eläinten- ja ympäristönsuojelusta kiinnostuneelle ahkeralle ekomatkaajalle.  Tämä kohde sopii täysi-ikäisille, jotka nauttivat pitkistä päivistä jeepin kyydissä.

Projekti sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

näin pääset perille

Lento Johannesburgiin (JNB). Kaupunkiin on useita eri lentoyhteyksiä. Sinut noudetaan lentokentältä ja palautetaan lentokentälle (suositus tiistaisin), kuljetus on maksullinen ja ajomatka kohteeseen kestää noin neljä tuntia. Kuljetuksen hinta on noin 100 euroa / suunta ja se maksetaan perillä.

Milloin ja hinta

Etelä-Afrikan Marakele on ympärivuotinen kohde. Kohteessa tulee viettää vähintään kaksi viikkoa. Projektin aloitus- ja lopetuspäivät ovat tiistaisin. Kahden viikon hinta on 1045 euroa. Hinta sisältää projektissa tehtävän työn, majoituksen ja ruoat.

Pystyisitkö viettämään perillä pidemmän aikaa? 3 viikkoa 1450 euroa / 4 viikkoa 1850 euroa / 5 viikkoa 2250 euroa / 6 viikkoa 2700 euroa / 7 viikkoa 3030 euroa / 8 viikkoa 3420 euroa / 9 viikkoa 3800 euroa / 10 viikkoa 4200 euroa / 11 viikkoa 4550 euroa / 12 viikkoa 4820 euroa.

ennen matkaa

Etelä-Afrikassa saa Suomen kansalainen oleskella 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Alueella ei esiinny malariaa. Matkalle suositellaan rokotusohjelman mukaisia perusrokotuksia. Keskustele asiasta lääkärin kanssa sekä tarpeesta lisärokotuksiin. Lisätietoja rokote.fi.

Kohteessa pärjäät englannin kielellä. Majoitustilat ovat siistejä, noin kuuden hengen huoneita. Peseytymistilat ovat jaetut. Lisämaksusta voit varata kahden hengen huoneen.

 
 
 
 
 
 
 

National Park

Thabazimbi, Etelä-Afrikka 

 

 
 
 

Kokemuksia Etelä-Afrikan kohteesta