Ekomatkaajien tarina alkoi Thaimaasta, Phra Thongin saarelta

Ekomatkaajien tarina alkoi Thaimaasta, Phra Thongin saarelta

 
 

Ekomatkaajien tarina

 

Elämämme on ainutlaatuinen seikkailu‭, ‬joista parhaimmat muistot vievät palan sydäntämme mennessään‭. ‬Kokemusten jakaminen samankaltaisten ihmisten kanssa ja heiltä oppiminen kasvattavat meitä henkisesti‭. ‬Koemme koskettavia ja unohtumattomia hetkiä‭, ‬kun suojelemme meille tärkeitä asioita sekä ympäristöämme‭.‬

 

Arkiset tekomme uhkaavat eläimiä ja luontoa juuri nyt enemmän kuin koskaan‭. ‬Muovi saastuttaa vesistöjä‭, ‬koralliriutat kuihtuvat‭ ‬ja uhanalaiset eläimet ovat vaarassa jäädä osaksi historiaa‭, ‬joista voimme lukea tulevaisuudessa vain saduista‭. ‬Nämä ovat vain murto-osa maailmamme ongelmista‭.‬

 

Vastuullisesti matkustaminen on ollut meille rakas aihe jo 10‭ ‬vuotta‭, ‬mutta se on monille vielä aivan tuntematon käsite‭. ‬Valitsemme lomakohteemme tarkasti‭, ‬jotta matkalle lähtijät pääsevät helposti matkalle kokemaan kasvattavan ja silmiä avartavan elämyksen‭ ‬eläinten‭- ‬ja luonnonsuojelun parissa‭.‬

 

Vaihda rantaloma elämäsi seikkailuun yksin‭, kaksin tai perheen kanssa‭.‬

 

Ekomatkaajat on Suomen ainoa vain uhanalaisiin eläimiin ja luonnonsuojeluun keskittyvä vastuullisia elämysmatkoja järjestävä toimisto. 

Arvomme

  1. Uhanalaisten eläinten puolesta

    Valitettavasti monet eläimet ovat uhanalaisia ihmisten toimien takia. Haluamme tuoda esille tietoa näistä uhista sekä luoda mahdollisuuden uhanalaisten eläinten suojelemiseen.

  2. Vastuullinen matkailu

    Vastuullinen matkailu mahdollistaa paikallisen yhteisön tukemisen mm. vapaaehtoistyön avulla. Haluamme kasvattaa tietoisuutta vastuullisen matkailun tarpeesta, mutta myös sen helppoudesta. Vastuullisesti toteutetuilla matkoilla voidaan pienentää matkailun ympäristövaikutuksia.

  3. Ympäristötietoisuus

    Jokaisen ihmisen toimilla ja valinnoilla on vaikutusta ympäristön tilaan. Haluamme jakaa tietoa valintojen vaikutuksista sekä antaa ideoita ympäristöystävällisempään toimintaan.

Missio

Teemme mahdolliseksi matkustajien unelmat eläinten- ja luonnonsuojelusta. Matkamme edistävät vastuullista matkailua ja mahdollistavat kohteen eläimille, luonnolle ja yhteisölle parempia menestymisen edellytyksiä.