Vapaaehtoistyöntekijät aamukävelyllä Thaimaan kohteessa Phra Thongin rannoilla.

Anna

Posted By : Maria Ojajärvi/ 0

Oli yksi elämäni parhaista viikoista, itku silmässä lähdin pois aamulla. Koh Phra Thong vaikutti niin syvästi minuun, että tuntuu kuin olisin ihan eri ihminen kuin ennen reissua. Olen ilman muuta menossa takaisin heti kun mahdollista.

Merikilpikonna uimassa meressä Phra Thongin rannoilla.

Satu

Posted By : Maria Ojajärvi/ 0

Thaimaan  matkan kohokohta oli kun pääsin yövuoroon vahtimaan kilpikonnan pesää. Vahdimme pesää tunnin vuoroissa. Rannalla oli teltta jossa toinen pystyi nukkumaan kun toinen vahti. Minun vahtivuorolla poikaset alkoivat syntyä. Se oli uskomaton kokemus ja en unohda sitä ikinä. 

Norsun kärsä lähikuvana.

Tanja

Posted By : Maria Ojajärvi/ 0

Afrikan Marakele oli upea kokemus. Ulkona nukkuminen upean tähtitaivaan alla, luonnon äänien keskellä, oli todella mahtava kokemus, joka varmasti jää mieleen loppuelämäksi. Jos eläimet ja ympäristöasiat ovat lähellä omaa sydäntä on Marakele varmasti käymisen arvoinen paikka.

Merikilpikonnan poikaset rannalla matkalla mereen.

Mauri

Posted By : marmar/ 0

Hieno reissu Phra Thongilla. Opin paljon kilpikonnista ja sain uusia ystäviä. Kannatti lähteä.

Palmuja Thaimaassa Phra Thongin saarella.

Janika

Posted By : marmar/ 0

Olin kaksi viikkoa Thaimaassa, Phra Thongin saarella tammikuussa 2020. Se oli ensimmäinen matkani Aasiaan ja myös ensimmäinen ulkomaanmatkani yksin. Omat odotukseni matkasta ylittyivät monin kertaisesti ja itku meinasi tulla kun oli kotiin lähdön aika! Tapasin monia ihania ihmisiä sekä näin ja koin paljon enemmän, mitä olin ajatellut olevan mahdollista kahden viikon aikana!
-Janika 27 vuotta-

Maisemia Etelä-Afrikasta Marakelen kohteesta.

Kristiina

Posted By : marlis/ 0

Melko paljon matkanneena pariskuntana meille avautui Ekomatkaajien kautta uusi vastuullisen matkailun maailma. Ensimmäinen matkakohteemme vapaaehtoistyön parissa oli Etelä-Afrikka ja Marakelen ympäristön villi luonto. 🇿🇦🦒🌳🐘
Kerrassaan upea, ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus Afrikan savanneilla uhanalaisten eläinten ja luonnonsuojelun parissa! Päivät olivat pitkiä, mutta täynnä tapahtumaa. Suosittelemme lämpimästi. 🦁💛☀️ Ekomatkaajien kautta kaikki info ja tiedonkulku hoitui moitteettomasti.
Eipä muuta kuin seuraavaa matkaa suunnittelemaan.

Hiekkarantaa Phra Thongin saarella.

Timo

Posted By : marlis/ 0

Kaiken kaikkiaan koko tämä aika antoi minulle paljon ja olen otettu, kun sain olla osa projektia. Ainoa harmittava asia on, että en ollut kuin ainoastaan 2 viikkoa, mutta suunnitelmissa palata vielä takaisin.

Suosittelen lämpimästi Thaimaan merikilpikonnaprojektia kaikille vähänkin eettisestä matkailusta kiinnostuville sekä myös ihan perheille!

En vaihtaisi kokemusta pois mistään hinnasta ja seuraava vapaaehtoistyöreissu on jo suunnitteilla.

Rantakivikkoa Phra Thongilla.

Julia

Posted By : marlis/ 0

Tätä postausta kirjoittaessa mietin jo keinoja kuinka päästä matkalle takaisin. 😀 Vapaaehtoistyö oli yksi hienoimmista kokemuksista sekä Phra Thongin saari oli henkeäsalpaavan kaunis. Saari oli mielettömän U-P-E-A!! Yksi rauhallisimmista paikoista jossa olen käynyt, koskematonta pitkää rantaviivaa silminkantamattomiin. Kokemus oli mitä mahtavin ja voisin lähteä saarelle takaisin välittömästi.

Delfiini uimassa meressä.

Anita

Posted By : Taina Huiskonen/ 0

Kokemus oli mukava ja ainutlaatuinen! Sain kahtena päivänä osallistua katamaraaneille tarkkailemaan delfiinejä ja valaita, sekä kertomaan turisteille järjestöstä. Muina päivinä osallistuin aktiviteetteihin ja tein töitä talolla. Valitsin eläinaktiviteetit, joten ulkoilutin rescue-koiria ja pääsin ratsastamaan. Teneriffan maisemat ovat upeita, samoin merellä.

Eläinten kanssa työskentely ja vapaa-ajan vietto oli minulle mieluisaa. Aikaa sai viettää runsaasti ulkona ja auringossa, mikä on loman tarkoitus. Asuminen on melko vaatimattomassa talossa, mutta taloa remontoidaan jatkuvasti.

Suosittelen Teneriffan valaiden ja delfiinien suojeluprojektia vapaaehtoishalukkaille, jotka haluavat yhdistää rantaloman tärkeään eläinten ja ympäristön hyväksi tehtävään työhön.

Vapaaehtoiset jeepissä seuraamassa norsuja Marakelen kansallispuistossa.

Pinja

Posted By : Taina Huiskonen/ 0

Marakele oli mahtava paikka ja ehdottomasti haluan lähteä uudestaan! Pala sydäntä jäi kyllä tuonne. Henkilökunta tiesi paljon luonnosta ja eläimistä ja osasi selittää asiat hyvin. Henkilökunta oli ihanan sekopäistä porukkaa jonka kanssa oli helppoa tulla toimeen jo heti ensi hetkistä alkaen. Reissu opetti paljon myös kiinnittämään huomiota arjen pikku juttuihin ja tekemään ekologisempia valintoja. Opin paljon kuinka mikäkin eläin/ kasvi vaikuttaa omalta osaltaan koko ekosysteemin toimintaan.

Ei kyllä sanat riitä kertomaan miten upea kokemus tuo oli!