Uhanalaisten eläinten suojelu

Uhanalaisten eläinten suojelu tuo paikallisyhteisölle merkittäviä tuloja. Kun lähdet auttamaan merikilpikonnia, tuet samalla tarkasti valitsevamme kansalaisjärjestön toimintaa ja paikallisia palveluntarjoajia, mm. ravintoloita ja retkikohteita. Suurin osa projektimaksusta menee kansalaisjärjestön kuluihin, joita ovat mm. talon ylläpito, majoitus ja ruoka. Kansalaisjärjestö hankkii suojelutyöhön tarvittavia tarvikkeita mm. riistakameroita, otsalamppuja ja kameroita.

Olemme huolellisesti valinneet erilaisia kansalaisjärjestöjä yhteistyökumppaneiksemme. Heidän toimintansa on riippuvainen vapaaehtoisista ja he kaipaavat vapaaehtoisia, jotka tukevat toimintaa maksamalla projektimaksun sekä tekemällä työtä paikan päällä. Kohteissamme työtä tehdään mm. merikilpikonnien suojelemiseksi, norsujen suojelemiseksi ja munkkihylkeiden suojelemiseksi. Monessa kohteessa tehdään työtä luonnonsuojelun hyväksi. Työ kohteissa on hyvin erilaista. Autamme sopivan kohteen valitsemisessa.

Vapaaehtoisena pääset osallistumaan uhanalaisten lajien suojeluun maailmalla. Työ saattaa sisältää mm. riistakameroiden kiinnittämistä, eläinten tarkkailua ja tiedonkeräämistä, merikilpikonnien mittaamista ja punnitsemista, vanhoille sairaille norsuille ruoanlaittoa tai korallientutkimusta. Muoviroskaa siivotaan kaikissa kohteissamme pois luonnosta ja merenrannoilta. Työtä tehdään kansalaisjärjestön ja paikallisten kanssa yhteistyössä.

Merikilpikonnien suojelu

Lue lisää blogista

NORSUJEN SUOJELU

DELFIINIEN SUOJELU

MUNKKIHYLKEIDEN SUOJELU