1,200

2 viikkoa

Autenttisella, vielä monelle tuntemattomalla saarella, pääset sisään aitoon thaimaalaiseen arkeen ja saat tehdä tärkeää työtä autioilla hiekkarannoilla merikilpikonnien tutkimuksen hyväksi. Samalla kun autat luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä, voit nauttia ainutkertaisesta lomasta.
1,805

2 viikkoa

Kun haaveenasi on päästä havainnoimaan norsuja ja muita isoja eläimiä, viihdyt varmasti Marakelessa. Työpäivät kansallispuistossa ovat pitkiä, mutta antoisia ja saat jopa yöpyä jeepin katolla!
1,953

2 viikkoa

Ympärivuotisessa kohteessamme tehdään pitkiä päiviä merikilpikonnien suojelun hyväksi. Perille saavuttuasi saat kattavan opastuksen työhön, joka tarjoaa taatusti unohtumattomia elämyksiä.
480

alkaen

Teneriffalla sijaitsee yksi maailman isoimmista delfiinien- ja valaidentarkkailukeskuksista. Työtä on viitenä päivänä viikossa, joista kahtena työskentelet katamaraanilla. Työvuoron aikana pääset tarkkailemaan ja tutkimaan merialueella asuvia ja ohi kulkevia valaita ja delfiinejä sekä niiden käyttäytymistä.

* Useita matkavaihtoehtoja *

630

15 päivää

Tee työtä monimuotoisuuden suojelemiseksi saarella, josta 90 % on yhä luonnontilassa. Vapaaehtoisten asentamien riistakameroiden avulla suojellaan mm. maailman uhanalaisimpiin merinisäkkäisiin kuuluvia munkkihylkeitä.
167

päivä

Haluatko auttaa kaltoin kohdeltuja norsuja, joita kansalaisjärjestöt ovat onnistuneet pelastamaan vanhainkotiin? Phuketin kohteessamme työtehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistamista norsuille ja aitausten puhtaanapitoa.

* Useita matkavaihtoehtoja *

Showing 1-6 of 6 results