Kalamos, Kreikka

Departure Date

Daily

Duration

15 päivää

Views

89

VAPAAEHTOISTYÖ KALAMOKSEN SAARELLA

Munkkihylje on yksi maailman uhanalaisimmista merinisäkkäistä. Välimeren munkkihylje on kymmenen uhanalaisimman nisäkkään joukossa. Kalamoksen saarella toimiva kansalaisjärjestö tekee ahkerasti töitä Välimeren hylkeiden suojelemiseksi yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Munkkihylkeiden suojelu Kalamoksella

Vapaaehtoisten ansiosta saarelle on saatu asennettua riistakameroita, joiden avulla munkkihylkeitä päästään tarkkailemaan ympäri vuoden. Kameroiden kautta analysoitu tieto auttaa suojelemaan hylkeitä yhä tehokkaammin.

90 % Kalamoksen saaresta on yhä luonnontilassa ja pääset tekemään tärkeää työtä saaren monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Työ on todella monipuolista ja sitä tehdään maalla, metsässä, meressä ja kansalaisjärjestön talolla.

Unohda hupimatkailu. Tee merkityksellistä työtä lomasi aikana eläinten- ja luonnon hyväksi. Se tunne, kun voit auttaa luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä. Se tunne, kun voit auttaa munkkihylkeitä säilymään hengissä.

Hinta alkaen 630 euroa/ 15 päivää tai 945 euroa/ 30 päivää.

Hinta sisältää majoituksen kuuden hengen huoneessa, kyydin satamasta vapaaehtoisten talolle, ruoan saapumispäivänä, 1 tunnin pituisen kreikan kielen kurssin sekä vapaaehtoistyön. Tässä kohteessa ruoka ei kuulu hintaan. Talon yläkerrassa asuu Ted, joka on saaren alkuperäisiä asukkaita. Hän vetää projektia ja on vapaaehtoisten apuna ympäri vuorokauden.

Kohteessa ei ole saatavilla yhden hengen huonetta. Kohteessa ei ole sesongista johtuvaa lisämaksua. Voit valita matkan ajankohdaksi esimerkiksi kesäloman, joululoman tai hiihtoloman!

Ympärivuotinen kohde. Talvikaudella työtä tehdään luonnon ehdoilla ja tällöin on pieni mahdollisuus nähdä munkkihylkeitä.

Tykkää Ekomatkaajat Facebookissa niin kuulet aina tuoreimmat uutiset ja saat tiedon tulevista tapahtumista.

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Lähetä minulle vapaamuotoinen viesti ja kerro mistä kohteesta olet kiinnostunut, ja koska haluaisit lähteä vapaaehtoiseksi. Me selvitämme paikkatilanteen ja saamme vahvistuksen kohteista yleensä muutaman päivän sisällä. Kun saat tiedot ja päätät lähteä mukaan, voit varata lennot. Laskutamme vahvistuksen jälkeen.

Maria Ojajärvi

Finland

Phone

+358 40 414 2930

Email

info@ekomatkaajat.fi