Uhanalaisten eläinten suojelu

from1,200

Thaimaa, Phra Thong

Departure Date

Daily

Duration

2 viikkoa

Views

589

Review Ratings

5/1

Maximum Seats

50

VAPAAEHTOISTYÖ PHRA THONGIN SAARELLA

Tämä autenttinen saari päästää sinut sisään aitoon thaimaalaiseen elämään. Pääset auttamaan luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja samalla nauttimaan ainutkertaisesta lomasta. Tämä saari on yksi Thaimaan kätketyistä salaisuuksista.

>> Katso video vapaaehtoistyöstä Thaimaassa.

Phra Thongin saarella on kolme hyvin erilaista kylää ja yhteensä saarella asuu vain noin 300 asukasta. Saaren luonto on pääosin edelleen hyvin koskematonta ja lajirikasta. Vapaaehtoistyöntekijöiden panos projektin tavoitteiden saavuttamiseksi on hyvin tärkeä.

Projektiorganisaatio haluaa rohkaista paikallisia näkemään ja ymmärtämään, että luonnosta välittäminen ja huolehtiminen sekä kestävällä pohjalla oleva ekoturismi ovat varteenotettavia vaihtoehtoja massaturismille ja mahdollisia tulonlähteitä heille myös tulevaisuudessa. Vapaaehtoistyöntekijät tukevat monilla tavoin saarella asuvia paikallisia mm. asioimalla heidän kaupassaan, pesettämällä paikallisilla rouvilla pyykkiä ja käymällä vapaa-aikana paikallisissa rantabaareissa drinkillä.

>> Katso video vapaaehtoistyöstä Phra Thongin saarella.

Merikilpikonnien suojelu

Auringon noustessa saaren autioilla hiekkarannoilla kävelee vapaaehtoistyöntekijöitä merikilpikonnanpesiä etsien. Tällöin nähdään, onko kilpikonna käynyt munimassa yön aikana. Päivittäin monitoroidaan myös meressä ruokailevia kilpikonnia. Niiden käyttäytymisen seuraaminen on tärkeä osa työtä. Merikilpikonnien tutkimuksen kannalta työn jatkuvuus on tärkeää. Ekomatkaajien tarina alkoi vuonna 2008 Phra Thongin saarelta merikilpikonniensuojeluprojektista ja olemme tehneet pitkäkestoista yhteistyötä siitä saakka.

Uhanalaisten eläinten suojelu on merkityksellistä työtä

Merkityksellinen työ palmujen katveessa on myös rantojen siivous. Kilpikonnat eivät saavu munimaan roskaisille rannoille.

Merikilpikonnien lisäksi organisaatio työskentelee mangrovemetsän ja lintujen suojelemiseksi sekä tekee erilaisia yhteisön kehittämishankkeita saarella. Pääset osallistumaan monipuolisesti eri projekteihin. Vapaaehtoistyöntekijänä pääset tekemään asioita yhdessä myös paikallisen väestön kanssa. Matkasi aikana pääset halutessasi yöpymään paikallisen kotona läheisessä Lions Villagessa.

Vapaaehtoistyöntekijöiden maksama projektimaksu on suurin tulonlähde, jolla koko projekti rahoitetaan. Projektiorganisaatio ei tulisi toimeen tai kykenisi pyörittämään projektia ilman näitä varoja. Projektimaksulla katetaan kaikki suorat kulut, joita projektilla on (ruoka, majoitus ja orientaatio, kuljetukset saarella ja projektiorganisaation palkat). Ajoittain osa maksusta käytetään projektin kehittämiseen ja lupamaksuihin.

>> Katso video vapaaehtoistyöstä Phra Thongin saarella.

Unohda hupimatkailu. Tee merkityksellistä työtä lomasi aikana eläinten hyväksi. Se tunne, kun voit tehdä hyvää työtä kilpikonnien hyväksi kävelemällä. Se tunne, kun voit tarkkailla kilpikonnien käyttäytymistä yhdessä lapsesi kanssa.

Vapaaehtoistyön hinta

Hinta alkaen 1200 euroa/ kaksi viikkoa, 3 viikkoa/ 1598 euroa, 4 viikkoa/ 1944 euroa/ 5 viikkoa 2248 euroa/ 6 viikkoa 2620 euroa. Hintaan sisältyy majoitus bungalowissa, paikallisen kokin tekemät ruoat (aamiainen, lounas ja illallinen) sekä vapaaehtoistyö. 1.1.2021 lähtien vapaaehtoistyömatkan hintaan sisältyy Biosoliksen 100 ml aurinkorasva.

Huom: Mahdollisuuksien mukaan kohteeseen voi päästä mukaan 1 viikon ajaksi. Tämän hinta on aikuiselta 580 euroa.

Lapsiperheille on tarjolla yhden viikon pituinen vapaaehtoistyö. Aikuisen hinta on 580 euroa/ viikko ja alle 12-vuotiaan hinta on 330 euroa. 12-vuotiaat maksavat saman hinnan kuin aikuinen.

Kohteessa ei ole yhden hengen huonelisämaksua eikä sesongista johtuvaa lisämaksua. Voit valita matkan ajankohdaksi esimerkiksi joululoman tai hiihtoloman!

Hinnat eivät sisällä lentoja ja kuljetuksia. Saarelle ei ole julkista liikennettä Khuraburin satamasta, vaan kuljetus tulee aina varata etukäteen Ekomatkaajien kautta. Venekuljetuksen hinta on 65 euroa/ henkilö. Venekuljetuksen hinta perheille on 65 euroa/ menopaluu.

Kohteeseen pääset vuosittain joulukuun puolivälistä maaliskuun loppuun.

Tähän kohteeseen pääset Suomesta vain Ekomatkaajien kautta.

Yhdistä matkaasi merikilpikonnien suojelu ja norsujen suojelu

Voit yhdistää Thaimaan matkaasi Phra Thongin ja Phuketin vapaaehtoistyön. Kysy meiltä lisää!

Säännöt

Ennakkomaksu 150 euroa tulee maksaa sen jälkeen, kun hakemus on hyväksytty. Loppulasku tulee maksaa viimeistään 45 päivää ennen lähtöä.

Peruutusehdot

Ennakkomaksu pidätetään kokonaisuudessaan, jos matkustaja peruuttaa matkan. Loppumaksu tulee maksaa 45 vrk ennen lähtöä. Matkan voi perua 45 vuorokautta ennen lähtöä, jolloin kuluina pidätetään 150 euroa tai vielä 15 päivää ennen lähtöä, jolloin kuluina pidätetään 50 % matkan hinnasta. 14 päivää – 0 päivää ennen lähtöä kuluina pidätetään 100 %.

Tykkää Ekomatkaajat Facebookissa niin kuulet aina tuoreimmat uutiset ja saat tiedon tulevista tapahtumista.

Seuraava kausi Phra Thongilla alkaa joulukuussa 2021. Kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Sinulle unelmiesi matka!
Kysy lisätietoja sähköpostilla ja lähetämme sinulle tietoa vapaaehtoistyöstä Thaimaassa.
maria.ojajarvi@ekomatkaajat.fi

040 4142930 Maria Ojajärvi

1 Review
  • Avatar
    Marmar
    January 21, 2020

    Great pictures and stories!

    5