Thaimaa, Phra Thong

Departure Date

Daily

Duration

2 viikkoa

Views

205

Review Ratings

5/1

Maximum Seats

50

VAPAAEHTOISTYÖ PHRA THONGIN SAARELLA

Tämä autenttinen saari päästää sinut sisään aitoon thaimaalaiseen elämään. Pääset auttamaan luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja samalla nauttimaan ainutkertaisesta lomasta. Tämä saari on yksi Thaimaan kätketyistä salaisuuksista.

 

Merikilpikonnien suojelu

Auringon noustessa saaren autioilla hiekkarannoilla kävelee ekomatkaajia merikilpikonnanpesiä etsien. Tällöin nähdään, onko kilpikonna käynyt munimassa yön aikana. Päivittäin monitoroidaan myös meressä ruokailevia kilpikonnia. Niiden käyttäytymisen seuraaminen on tärkeä osa työtä. Merikilpikonnien tutkimuksen kannalta työn jatkuvuus on tärkeää.

Merkityksellinen työ palmujen katveessa on myös rantojen siivous. Kilpikonnat eivät saavu munimaan roskaisille rannoille.

Merikilpikonnien lisäksi organisaatio työskentelee mangrovemetsän ja lintujen suojelemiseksi sekä tekee erilaisia yhteisön kehittämishankkeita saarella. Pääset osallistumaan monipuolisesti eri projekteihin.

 

Hinta alkaen 1200 euroa/ kaksi viikkoa.

Lapsiperheille hinta on 330 euroa/ viikko/ alle 12-vuotias ja aikuisen hinta on 580 euroa/viikko.

Kohteeseen pääset vuosittain joulukuusta maaliskuuhun.

 

YHDISTÄ KAKSI PROJEKTIA MATKAASI

Voit yhdistää Thaimaan matkaasi Phra Thongin ja Phuketin vapaaehtoistyön.

Hinnat eivät sisällä lentoja ja kuljetuksia.

Vapaaehtoistyö paratiisimaisemissa

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Lähetä minulle vapaamuotoinen viesti ja kerro mistä kohteesta olet kiinnostunut, ja koska haluaisit lähteä vapaaehtoiseksi. Me selvitämme paikkatilanteen ja saamme vahvistuksen kohteista yleensä muutaman päivän sisällä. Kun saat tiedot ja päätät lähteä mukaan, voit varata lennot. Laskutamme vahvistuksen jälkeen.

Maria Ojajärvi

Finland

Phone

+358 40 414 2930

Email

info@ekomatkaajat.fi

1 Review
  • Avatar
    Marmar
    January 21, 2020

    Great pictures and stories!

    5