Thaimaa, Phra Thong

Departure Date

Daily

Duration

2 viikkoa

Views

233

Review Ratings

5/1

Maximum Seats

50

VAPAAEHTOISTYÖ PHRA THONGIN SAARELLA

Tämä autenttinen saari päästää sinut sisään aitoon thaimaalaiseen elämään. Pääset auttamaan luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja samalla nauttimaan ainutkertaisesta lomasta. Tämä saari on yksi Thaimaan kätketyistä salaisuuksista.

“Oli yksi elämäni parhaista viikoista, itku silmässä lähdin pois aamulla.” Asiakas maaliskuussa 2020

Merikilpikonnien suojelu

Auringon noustessa saaren autioilla hiekkarannoilla kävelee ekomatkaajia merikilpikonnanpesiä etsien. Tällöin nähdään, onko kilpikonna käynyt munimassa yön aikana. Päivittäin monitoroidaan myös meressä ruokailevia kilpikonnia. Niiden käyttäytymisen seuraaminen on tärkeä osa työtä. Merikilpikonnien tutkimuksen kannalta työn jatkuvuus on tärkeää.

Merkityksellinen työ palmujen katveessa on myös rantojen siivous. Kilpikonnat eivät saavu munimaan roskaisille rannoille.

Merikilpikonnien lisäksi organisaatio työskentelee mangrovemetsän ja lintujen suojelemiseksi sekä tekee erilaisia yhteisön kehittämishankkeita saarella. Pääset osallistumaan monipuolisesti eri projekteihin. Matkasi aikana pääset halutessasi yöpymään paikallisen kotona läheisessä Lions Villagessa.

Unohda hupimatkailu. Tee merkityksellistä työtä lomasi aikana eläinten hyväksi. Se tunne, kun voit tehdä hyvää työtä kilpikonnien hyväksi kävelemällä. Se tunne, kun voit tarkkailla kilpikonnien käyttäytymistä yhdessä lapsesi kanssa.

“Koh Phra Thong vaikutti niin syvästi minuun, että tuntuu kuin olisin ihan eri ihminen kuin ennen reissua. Olen ilman muuta menossa takaisin heti kun mahdollista.” Asiakas maaliskuussa 2020

Auta kilpikonnia lomasi aikana

Hinta alkaen 1200 euroa/ kaksi viikkoa, 3 viikkoa/ 1572 euroa, 4 viikkoa/ 1944 euroa. Hintaan sisältyy majoitus bungalowissa, paikallisen kokin tekemät ruoat (aamiainen, lounas ja illallinen) sekä vapaaehtoistyö. Huom: Voit myös tiedustella meiltä 1 viikon vapaaehtoistyötä saarella, jonka hinta on aikuiselle 580 euroa.

Lapsiperheille on tarjolla yhden viikon pituinen vapaaehtoistyö. Aikuisen hinta on 580 euroa/ viikko ja alle 12-vuotiaan hinta on 330 euroa. 12-vuotiaat maksavat saman hinnan kuin aikuinen.

Kohteessa ei ole yhden hengen huonelisämaksua eikä sesongista johtuvaa lisämaksua. Voit valita matkan ajankohdaksi esimerkiksi joululoman tai hiihtoloman!

Hinnat eivät sisällä lentoja ja kuljetuksia.

Kohteeseen pääset vuosittain joulukuun puolivälistä maaliskuun loppuun.

Yhdistä matkaasi merikilpikonnien suojelu ja norsujen suojelu

Voit yhdistää Thaimaan matkaasi Phra Thongin ja Phuketin vapaaehtoistyön. Kysy meiltä lisää!

Tykkää Ekomatkaajat Facebookissa niin kuulet aina tuoreimmat uutiset ja saat tiedon tulevista tapahtumista.

Vapaaehtoistyö paratiisimaisemissa

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Lähetä minulle vapaamuotoinen viesti ja kerro mistä kohteesta olet kiinnostunut, ja koska haluaisit lähteä vapaaehtoiseksi. Me selvitämme paikkatilanteen ja saamme vahvistuksen kohteista yleensä muutaman päivän sisällä. Kun saat tiedot ja päätät lähteä mukaan, voit varata lennot. Laskutamme vahvistuksen jälkeen.

Maria Ojajärvi

Finland

Phone

+358 40 414 2930

Email

info@ekomatkaajat.fi

1 Review
  • Avatar
    Marmar
    January 21, 2020

    Great pictures and stories!

    5