Thaimaa, Phuket

Departure Date

Daily

Duration

päivä

Views

113

Maximum Seats

10

VAPAAEHTOISTYÖ PHUKETISSA

 

Vapaaehtoiset auttavat vanhoja kaltoinkohdeltuja norsuja vanhainkodissa, jonne ne on onnistuttu pelastamaan kansalaisjärjestön toimesta. Työtehtäviin kuuluu ruoan valmistaminen ja vieminen norsuille sekä siivousta norsujen aitauksissa. Lisäksi työ sisältää mm. aitojen rakentamista, maalaamista tai muuta avustavaa työtä. Vapaaehtoisten ansiosta työntekijöillä riittää resurssit muihin työtehtäviin, kuten norsujen lääkitsemiseen.

Norsujen suojelujärjestöt tekevät työtä norsujen hoitamiseksi, uusien norsujen pelastamiseksi ja valistustyötä hillitäkseen norsunluukauppaa. Turisteilta ja vapaaehtoisilta saadut varat suunnataan puiston ylläpitoon ja eläinten suojeluun. Toiminnasta hyötyvät monet lähellä asuvat paikalliset, jotka ovat töissä suojelukeskuksessa. Tässä suojelukeskuksessa on töissä 98 paikallista työntekijää.

Ainutlaatuinen norsujen suojelukeskus

Tämä norsujen suojelukeskus on ainut laatuaan Phuketissa ja pyrkii täyttämään eläinten hyvinvoinnin korkeimmat vaatimukset. Keskus on Mr. Montri Todtanen ja Lek Chailertin yhteinen projekti. Lek on Thaimaassa jo legenda ja hän on saanut useita kunnianosoituksia, myös Ford-säätiön ja National Geographicin lahjoittaman Planeetta-sankarin palkinnon 2001. Time Magazine nimesi hänet vuoden sankariksi 2005, ja hänestä on tehty useita dokumenttiohjelmia.

Vapaaehtoisia otetaan mukaan päiväksi, kolmeksi päiväksi, viikoksi ja kahdeksi viikoksi.

 

Hinta alkaen 167 euroa/ päivä, 450 euroa/ 3 päivää, 898 euroa/ viikko tai 1655 euroa/ 2 viikkoa.

Ympärivuotinen kohde.

 

YHDISTÄ KAKSI PROJEKTIA MATKAASI

Voit yhdistää Thaimaan matkaasi Phuketin ja Phra Thongin vapaaehtoistyön.

Hinnat eivät sisällä lentoja ja kuljetuksia.

Auta kaltoinkohdeltuja norsuja

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Lähetä minulle vapaamuotoinen viesti ja kerro mistä kohteesta olet kiinnostunut, ja koska haluaisit lähteä vapaaehtoiseksi. Me selvitämme paikkatilanteen ja saamme vahvistuksen kohteista yleensä muutaman päivän sisällä. Kun saat tiedot ja päätät lähteä mukaan, voit varata lennot. Laskutamme vahvistuksen jälkeen.

Maria Ojajärvi

Finland

Phone

+358 40 414 2930

Email

info@ekomatkaajat.fi